Welkom

De mobiele pagina Mediums-rotterdam.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

Mediums-rotterdam.nl

laatste getuigenissen over mediums

Getuigenis over Oceana

Oceana schat, ik spreek je regelmatig. Je hebt het elke keer bij het juiste eind leuk of niet. Je hebt hele scherpe waarnemingen en je bent echt erg gedetailleerd. Buitengewoon goed en ook nog eens een lieverd. Ik hou je uiteraard op de hoogte. Tot snel liefs Jannah.

Jannah Bezoek pagina Oceana

Getuigenis over Ruby

Lieve Ruby, ik heb een paar dagen geleden met jou gebeld en wilde je toch nog even bedanken. Je hebt mij heel wat klaarheid kunnen brengen. Ik voel mij wat rustiger en ik zie de toekomst terug wat positiever nu. Ik ga jou zeker nog eens bellen, Alice.

Alice Bezoek pagina Ruby

Getuigenis over Babs

Babs eerste maal mee gebeld, heel lieve vlotte dame, objectief en juist consult gehad. Zij is vijf sterren waard. Nicole.

Nico Bezoek pagina Babs

Getuigenis over Gazali

Beste Gazali,

Hartelijk dank voor alle inzichten die u mij heeft gegeven. Ik ben blij dat ik u hebt gesproken en dat u tijd heeft genomen om mij gerust te stellen. Dank daarvoor! Tijd was om waardoor ik u niet kon bedanken. Ik bel u gauw weer op om het gesprek af te maken.

Groetjes,
A

A Bezoek pagina Gazali

Getuigenis over Carola

Liefste Carola, bij deze wil ik je nog eens bedanken voor al de steun. Moed hebben om er in te geloven om verder te gaan en te geloven in je eerlijke antwoorden. Dank voor wie je bent Amaya.

Amaya Bezoek pagina Carola

Getuigenis over Tea

Lieve Tea,
ik heb een heel fijn gesprek gehad.
Je hebt meer kwaliteiten dat omschreven wordt.
Liefs A.

Aurelia Bezoek pagina Tea

Getuigenis over Olga

Lieve Olga ik wil je bedanken voor je insteek. Op een heldere vlotte en positieve manier heb je mij kracht gegeven om met heel moeilijke dingen verder te kunnen. Liefs Clair.

Clair Bezoek pagina Olga

Getuigenis over Allex

Zojuist Allex gesproken hartstikke goed gesprek heel duidelijk kon dingen goed aanvoelen en vertelde dingen die hij niet kon weten. zal zeker opnieuw bellen en laat je weten hoe het is gegaan. Groetjes Myrthe.

Myrthe Bezoek pagina Allex

Getuigenis over Aylin

Hey Aylin heb je aan de lijn gehad en hoe wantrouwig ik ook ben en was ik kan met me hand op me hart zegen dat je voorspellingen uit zijn gekomen. Bedank hier voor en de kracht wat je me gegeven heb om
Niet op te geven G.

Gloria Bezoek pagina Aylin

Getuigenis over Cher

Cher, iedere keer krijg je voor mij steeds dezelfde boodschap ivm de liefde. Het kan toch niet andes dat het dan ook uitkomt. Dank voor ieder keer jouw begrip en geduld en duidelijkheid.
Liefs Alena.

Alena Bezoek pagina Cher

Getuigenis over Patries

Beste Patries, dank je voor het gesprek.
Het heeft me echt goed gedaan. ik ben blij met je gesproken te hebben, liefs Eline.

Eline Bezoek pagina Patries

Getuigenis over Cher

Bedankt Cher voor de voorspelling en voor het advies, ik ga ermee aan de slag, ik weet voldoende, heel erg bedankt.

Angelica Bezoek pagina Cher

Getuigenis over Johannes

Beste Johannes.

Je had weer gelijk hoor. Heb je al vaak gesproken en je hebt het altijd nog bij het rechte eind gehad. Heel goed medium, komt snel tot de kern, een echte aanrader. Liefs Hanna.

Hanna Bezoek pagina Johannes

Getuigenis over Alena

Bedankt Alena voor alle voorspellingen en tijd. ik spreek je al een tijdje en je ziet het telkens goed! Beste van de lijn!! X A

A Bezoek pagina Alena

Getuigenis over Lavin

Lavin, ik heb je nu twee keer gesproken. je bent heel lief, begrip vol en heel duidelijk in wat je ziet. Geen vraag is jou te gek. Ik vind het echt heel mooi hoe je zo je inzichten hebt en mij kan gerust stellen, alles wat je tot nu gezegd hebt is allemaal uitgekomen. Ik was echt verbaasd en helemaal blij. Bedankt voor alles en raad jou iedereen aan, je bent echt een aanwinst voor deze site. Bedankt Bianca.

Bianca Bezoek pagina Lavin

Getuigenis over Beau

Dankjewel Beau, je reading was heel goed je wist alles heel goed over te brengen.
Ik heb een heel leuk gesprek met je gehad ik ben tot rust gekomen. Je bent een topper hier op de lijn.
Ik ga je zeker op de hoogte houden.
Liefs Alexia.

Alexia Bezoek pagina Beau

Getuigenis over Carola

Carola, je kan scherp en duidelijk de dingen omschrijven. Met details, naar de toekomst toe geef je krachtige tips. Voor mij mag alles zo snel mogelijk gebeuren dan kan mijn leven een nieuwe start nemen. Dank je wel. Aanwinst op de lijn, Heldere inzichten hoop haar zo nog even te spreken over een vervolg op iets. Liefs Sandra.

Sandra Bezoek pagina Carola

Getuigenis over Valentine

Lieve Valentine.
Jou voorspellingen komen uit je bent ontzettend lief en je hebt altijd engelen geduld.
Dank je wel voor de rust en vertrouwen die je me hebt gegeven.
Hele warme knuffel Safie.

Safie Bezoek pagina Valentine

Getuigenis over Jos

Heey der, nou wat ik de afgelopen tijd ervaren heb joh ik sta er versteld van. Ik heb altijd geweten dat ik jouw adviezen moet geloven maar ik heb het ervaren. Alles wat je mij verteld heb is uitgekomen. Voor raadgevingen of vragen zal ik zeker mijn vrienden naar jouw doorverwijzen lieve Jos.

Simon Bezoek pagina Jos

Getuigenis over Carola

Jouw luisterend oor, jouw rustige stem de manier hoe je met mij sprak Carola Ik had het echt nodig. Dank je wel je bent echt Fantastisch. Met Lieve Groet, Alexa.

Alexa Bezoek pagina Carola

Getuigenis over Patries

Lieve Patries, ik wil je laten weten hoeveel ik waardeer wat je voor me hebt gedaan. Je heldere inzichten en je vermogen om de kern van mijn problemen te begrijpen hebben me echt geholpen om verandering te brengen in mijn leven. Ik voel me nu zoveel beter en ik kan niet wachten om je weer te spreken. Veel liefs en dankbaarheid.

Jeanette Bezoek pagina Patries

Getuigenis over Odette

Wat ben je een schat Odette, je bent zo goed in wat je doet. Ik ben werkelijk waar blij dat jij op deze lijn zit. Liefs en een dikke kus Christina

Christina Bezoek pagina Odette

Getuigenis over Lisa

To the point, oprechte vrouw, geeft de informatie die ze krijgt liefdevol en compleet door. Zeer aangenaam en verhelderd gesprek met deze medium, had het consult niet anders of beter kunnen wensen.

Natascha Bezoek pagina Lisa

Getuigenis over Sammy

Lieve Sammy, ben altijd blij met jou. Vooral als ik het even niet meer weet. Dan heb jij wel een antwoord. Ik hoop echt dat we vooruit gaan en financieel vooruitgang gaan boeken want dan zit hij ook beter in zijn vel. Ik hoop dat je weer gelijk krijg over je voorspellingen. Ik hou je op de hoogte. Noa.

Noa Bezoek pagina Sammy

Getuigenis over Sid

Ik wil heel even mijn enorme waardering uiten voor Sid.
Ik kan me voorstellen dat hij gek wordt van al mijn vragen. Maar hij helpt me zo ontzettend goed en respectvol.
En ik heb veel vertrouwen in hem. Dat hij ook al heeft waar gemaakt.
Dankjewel voor je antwoorden, steun en begrip. A xx

Arlette Bezoek pagina Sid

Getuigenissen op mobiel.Mediums-rotterdam.nl

Als u een getuigenis over een van onze mediums plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere mediums.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een medium. Kies eerst een medium en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze mediumspagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

mediums-team

Bel met onze mediums

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven